MAN-kuorma-autojen jälleenmyynti

T_tgx.jpg

TGX

TGX-mallisarja asettaa joka suhteessa mittapuita kotimaan ja ulkomaan raskaaseen kaukoliikenteeseen Euro 6 -luokassa. XXL-, XLX- ja XL-ohjaamoillaan se täyttää tiukimmatkin vaatimukset, joita asetetaan asumis- ja työskentelymukavuudelle sekä ergonomialle, laadukkuudelle ja muotoilulle.

T_deminimis.jpg

TGX EfficientLine

TGX EfficientLine on voittanut lukuisia palkintoja, kuten "Fleet Truck of the Year", "Green Truck 2011" ja "Irish Truck of the Year 2012". Se on ideaalinen ratkaisu taloudelliseen ja ympäristöystävälliseen kaukoliikenteeseen.

T_tgs_schiebekipper.jpg

TGS

MAN TGS on suunniteltu täyttämään erikoisvaatimukset raskaassa maansiirtoajossa. 18–44-tonnisiin on tarjolla monenlaisia vetotapoja, joten TGS selviää mistä tahansa haasteesta mestarillisesti.

T_tgm_tunnel.jpg

TGM

MAN TGM on monien mahdollisuuksien kuorma-auto. 13-26 tonnin kokonaispainolla ja 250-340 hv:n moottoreilla se soveltuu optimaalisesti keskiraskaaseen paikalliseen ja ylipaikalliseen jakeluliikenteeseen.

T_tgl_stadtmotiv.jpg

TGL

Yrittäjät arvostavat TGL-mallin suurta hyötykuormaa ja vähäistä polttonesteen kulutusta. Kuljettajat pitävät sen mukavuudesta ja helposta käsiteltävyydestä: TGL on tehokkain ratkaisu kaikkiin jakeluliikenteen vaatimuksiin. Koska tiukat kuljetusaikataulut eivät salli mitään viivytyksiä, TGL:ssä on panostettu luotettavuuteen.

man-logo.png

 

Oletko kiinnostunut MAN kuorma-autoista?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa meille.