Nosturit ja koukkulaitteet Suvanto Trucksilta

Suvanto Trucks maahantuo hinta-laatusuhteeltaan hyviä, belgialaisia AJK-koukkulaitteita. Asennus hoituu saman katon alla ja voit tuoda vanhat koukkulaitteet vaihdossa. Laitteeseen sisältyy todella hyvät vakiovarusteet ja lisäksi saatavilla on myös laaja valikoima lisävarusteita.

Suvanto Trucks myy myös uusia ja käytettyjä nostureita sekä vaihtolavoja.

Tutustu kaikkiin myynnissä oleviin laitteisiin tästä.

City-koukku.jpg

City-koukku

Koukkukorkeus 900mm-1000mm. Sähköhydraulinen ohjaus vakiona, optiona paineilmaohjaus. Eri laitemittoja: Laitteen painot n 500kg-500kg Kapasiteetti (kg) : 3000kg Lavamitat 2500mm-4500mm laitemitasta riippuen.

HS-mallisto.jpg

HS mallisto - 8-25t laitteet

Koukkukorkeus 1570mm. Vaakasiirto eli liuku laite. Paineilma-Hydraulinen ohjaus. Peruslaite, eri laitekorkeuksia 200mm-280mm nostotehosta riippuen 25t laitteessa mahdollisuus liuku-taitto malliin rullakorkeutena 280mm.

HL-laitteet.jpg

HL-Laitteet - 14-22t koukkulaite

Uuden sukupolven koukkulaite. Koukkukorkeus 1570mm. HL-Mallin koukut ovat vakaita ja kevyitä. Laite on valmistettu kulutusteräksestä joka varmistaa pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Laitteeseen saatavana paljon hyödyllisiä lisävarusteita. Esimerkiksi pikanopeus ja soft-stop jarrutustoiminto helpottavat ja nopeuttavat työtä Rullakorkeus laitteella 260mm.

HLF-laitteet.jpg

HLF-Laitteet - 16-24t koukkulaite

Uuden sukupolven koukkulaite jossa on todella matala rullakorkeus 190mm. HLF-Mallin koukut ovat todella vakaita ja kevyitä. Laite on valmistettu kulutusteräksestä joka varmistaa pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Matala rullakorkeus mahdollista korkeiden lavojen kanssa ajettaessa vakaan ajotuntuman. Normaali lastauksissa myös lavakorkeus on käyttökorkeudeltaan toimiva! Laitteeseen saatavana paljon hyödyllisiä lisävarusteita. Esimerkiksi pikanopeus ja soft-stop jarrutustoiminto helpottavat ja nopeuttavat työtä Rullakorkeus laitteella 260mm koukkukorkeus 1570mm.

ajk_hydrolift.jpg

AJK Varastolaitteet

Varastossamme eri mittaisia laitteita, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko lisätietoja koukkulaitteista tai nostureista?

Jätä yhteystietosi alta löytyvällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla.