Hydrolift koukkulaitteet

City-koukku.jpg

City-koukku

Koukkukorkeus 900mm-1000mm. Sähköhydraulinen ohjaus vakiona, optiona paineilmaohjaus. Eri laitemittoja: Laitteen painot n 500kg-500kg Kapasiteetti (kg) : 3000kg Lavamitat 2500mm-4500mm laitemitasta riippuen.

HS-mallisto.jpg

HS mallisto - 8-25t laitteet

Koukkukorkeus 1570mm. Vaakasiirto eli liuku laite. Paineilma-Hydraulinen ohjaus. Peruslaite, eri laitekorkeuksia 200mm-280mm nostotehosta riippuen 25t laitteessa mahdollisuus liuku-taitto malliin rullakorkeutena 280mm.

HL-laitteet.jpg

HL-Laitteet - 14-22t koukkulaite

Uuden sukupolven koukkulaite. Koukkukorkeus 1570mm. HL-Mallin koukut ovat vakaita ja kevyitä. Laite on valmistettu kulutusteräksestä joka varmistaa pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Laitteeseen saatavana paljon hyödyllisiä lisävarusteita. Esimerkiksi pikanopeus ja soft-stop jarrutustoiminto helpottavat ja nopeuttavat työtä Rullakorkeus laitteella 260mm.

HLF-laitteet.jpg

HLF-Laitteet - 16-24t koukkulaite

Uuden sukupolven koukkulaite jossa on todella matala rullakorkeus 190mm. HLF-Mallin koukut ovat todella vakaita ja kevyitä. Laite on valmistettu kulutusteräksestä joka varmistaa pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Matala rullakorkeus mahdollista korkeiden lavojen kanssa ajettaessa vakaan ajotuntuman. Normaali lastauksissa myös lavakorkeus on käyttökorkeudeltaan toimiva! Laitteeseen saatavana paljon hyödyllisiä lisävarusteita. Esimerkiksi pikanopeus ja soft-stop jarrutustoiminto helpottavat ja nopeuttavat työtä Rullakorkeus laitteella 260mm koukkukorkeus 1570mm.

ajk_hydrolift.jpg

AJK Varastolaitteet

Varastossamme eri mittaisia laitteita, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluatko lisätietoja koukkulaitteista?

Jätä yhteystietosi alta lyötyvällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla.