Siirry sisältöön

Grace Mate Poppy

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Grace Mate Poppy -ilmanraikastimet

Suositut Grace Mate Poppy -ilmanraikastimet autoon nyt Suvanto Trucksilta! Grace Mate Poppy -ilmanraikastimet ovat pitkäkestoisia, pienen ikonisen parfyymipullon näköisiä diffuusereja, joissa on useita eri tuoksuvaihtoehtoja.

Grace Mate Poppy -ilmanraikastimet ovat peräisin Japanista jo vuodelta 1975, ja ne ovat nousseet suureen suosioon raskaassa liikenteessä. Mukana tulevan vahvan 3M kaksipuoliteipin avulla ilmanraikastimen voi kiinnittää esimerkiksi auton kojetauluun. Japanilaiseen tyyliin diffuuseripullot ovat myös toiminnallisia – niiden korkkia kiertämällä voidaan säätää tuoksun voimakkuutta.

Ilmanraikastimen neste kestää jopa 3-6 kuukautta tuoksun säätövoimakkuudesta riippuen. Tuoksuneste kestää hyvin myös pakkasta, joten sen voi huoletta jättää autoon ympärivuotiseen käyttöön. Erilaisia tuoksuvaihtoehtoja on toista kymmentä, joten löydät varmasti omaan nenääsi sopivan tuoksun valikoimasta.

Lisävarusteena Grace Mate Poppy -pullon alle voi sijoittaa LED-valoalusta, joka valaisee pullon näyttävästi. LED-valoalusta kiinnitetään auton tupakansytyttimeen. Huomioithan valaistuksen kanssa tieliikennelain – kojetaululle sijoitettu ilmanraikastin ei esimerkiksi saa olla kirkkaan punainen, koska punainen valo autossa eteenpäin osoittaen on sallittu vain virkavallan käyttöön.

Grace Mate Poppy air freshener -pullon voi myös koristella – sille on saatavana esimerkiksi hattuja ja kypäröitä, mukaan lukien hieno Suomi-hattu!

Näytä lisää
Piilota