Siirry sisältöön

Laadukkaat PM-kuormausnosturit kuorma-autoihin Suvanto Trucksilta

Suvanto toimii PM-kuormausnostureiden jälleenmyyjänä Länsi-Suomen alueella. PM-nosturit tulevat Italian johtavalta nosturivalmistajalta PM Oil & Steel S.p.A:lta, jolla on yli 60 vuoden kokemus nosturien valmistuksesta.

Suorituskykyiset hydraulinosturit vaativiin tarpeisiin

PM-nostureiden slogan on Power, Passion, Performance. Me Suvanto Trucksilla kutsumme sitä lupaukseksi Tehosta, Tunteesta ja Toiminnasta.

Yli 60 vuotta toiminut PM on luotettava kuorma-autojen hydraulinostureiden valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja teknologian kehitys on mahdollistanut PM:lle vankan perustan valmistaa ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltuja nostureita.

PM:n laajasta valikoimasta löydät nosturit 2,8 – 210 tonnimetrin nostokyvyllä. Useita malleja löytyy suoraan varastosta. Myös varaosatoimitukset hoituvat nopeasti.

Tutustu valikoimaan tai ota suoraan yhteyttä myyjäämme, ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuormausnosturi.

Ota yhteyttä myyntiimme! >>


Korkealaatuiset kappaletavaranosturit eri käyttötarpeisiin

PM-nostureiden valikoima on laaja ja tarjoaa nostokykyä laajalla kantamalla ja nostovoimalla. Valikoimasta löydät 2,8-210 tonnimetrin nostokykyiset hydraulinosturit.

Pienet nosturit

Maksimissaan 3 tonnimetrin nosturit ovat pieniä nostureita, joita asennetaan 3,5 t kuorma-autoihin. Ne ovat nopeita ja näppäriä työkaluja moneen käyttöön.
PM 2.8 – 3.6
PM 3 P – 3.9 P

Kevyet nosturit

Kevytnostureiden kantokyky on maksimissaan 14,2 tonnimetriä ja nosturit voidaan asentaa 3,5-32 t kuorma-autoihin. Kevytnostureiden avulla voi helposti kasvattaa työtehokkuutta.
PM 5 P PM 8.5 S PM 8.5 S C
PM 9.5 P PM 9.5 SP PM 9.5 SP C
PM 10 S PM 10 S C
PM 11 PM 11 SP PM 11 SP C
PM 12.5 S PM 13.5. SP PM 15.5

Keskisuuret nosturit

Raskaampaan työhön soveltuvien keskisuurten nostureiden kapasiteetti on 34,4 tonnimetriä. Laadukkaiden PM-hydraulinostureiden toimintakyky ja turvallisuus on omaa luokkaansa. Tutustu malleihin:
PM 18 SP PM 23.5 SP
PM 28.5 SP PM 30.5 SP
PM 38.5 SP PM 40.5 SP

Raskaat nosturit

Nimensä mukaisesti raskaaseen käyttöön soveltuvat nosturit tarjoavat jopa 71,2 tonnimetrin nostokyvyn. Nämä nosturit tarjoavat voimaa ja ulottuvuutta rakentamiseen ja logistiikkaan.
PM 48.5 SP – 58.5 SP
PM 65 SP PM 85 SP

Äärimmäistä suorituskykyä tarjoavat kaikista suurimmat ja voimakkaammat nosturimallit, joiden nostokyky on jopa 150 tonnimetriä.
PM 100 SP PM 150 SP PM 210 SP

Asiantuntevat myyjämme auttavat tarpeisiin sopivan nosturin valinnassa, ota yhteyttä tästä! >>

Nosturit ja koukkulaitteet valmiiksi asennettuna

Kaikkiin toimittamiimme ajoneuvoihin on saatavilla erilaisia päällirakenteita valmiiksi asennettuina. Eri toimialoilla työskentelevien ammattilaisten vaativat tarpeet huomioidaan meillä Suvannolla aina asiakaskohtaisesti. Lavat, kontit, vinssit, nosturit ja koukkulaitteet saat halutessasi valmiiksi rakennettuna.

Pilkkiauto pilkkahintaan?

Ainakin järkevään kustannustehokkaaseen hintaan. Varustamme autot laadukkailla päällirakenteilla ja ne kestävät kovaakin käyttöä pitkään. PM-nosturit ovat toivottu lisä jo ennestään laajaan ja laadukkaaseen päällirakennevalikoimaamme. Luotamme PM-nostureiden pitkäikäiseen laatuun.

Tarkemmat tiedustelut nostureista:

Tero Kulmala

Korjaamon työnjohto, PM myynti

tero.kulmala@suvantotrucks.com

+358 40 193 2425

WhatsApp