Siirry sisältöön

DAF kuorma-autojen jälleenmyynti - tehokkuutta ja tuottavuutta

New Generation DAF

Uusi XF

Uudessa XF:ssä on täysin alusta alkaen uudelleen suunniteltu ohjaamo, jossa on alan parhaan aerodynamiikan, energiatehokkuuden ja alhaisimmat CO2-päästöt mahdollistava 160 mm:n etupidennys. Uuden XF:n ohjaamon lattia on 75 mm edeltäjäänsä matalammalla. Erittäin suuren tuulilasin ansiosta näkyvyys ja turvallisuus ovat ensiluokkaiset. Uuden XF:n seisontakorkeus on erinomainen: 1 900–2 075 mm ohjaamon eri kohdissa.

New Generation DAF

XG ja XG+

XG:n ja XG+ täydentävät uusia mittasäädöksiä tehokkaasti hyödyntävän markkinasegmentin. 160 mm:n etupidennyksen lisäksi molemmissa lippulaivamalleissa on vähintään 330 mm:llä pidennetty ohjaamon takaosa, jonka myötä kuljettajan työ- ja nukkumistila on omaa luokkaansa. XG:n ja XG+ :n ohjaamon lattiakorkeus on 125 mm korkeampi kuin uuden XF:n. DAF XG:n ohjaamon seisomakorkeus on vähintään 1 980 – 2 105 mm ja takaosan pidennyksen ansiosta sisätila on erittäin suuri.

Uudessa XG+:ssa on enemmän sisätilaa kuin muissa markkinoiden kuorma-autoissa. Kattoa on korotettu entisestään, minkä ansiosta seisomakorkeus on jopa 2 220 mm. XG+ on DAF:n huippumalli, joka tarjoaa kuljettajalle mahtavat tilat ja oleskelumukavuuden.

DAF

DAF XD

Uuden sukupolven DAF XD- ja XDC -kuorma-autot perustuvat palkittuihin pitkän matkan XF-, XG- ja XG⁺ -kuorma-autoihin. Ensiluokkaiset ominaisuudet, kuten optimaalinen aerodynamiikka, erittäin tehokkaat voimansiirtojärjestelmät sekä erinomainen kuljettajan istuin, suunnittelu ja viimeistely ovat nyt saatavilla myös erityis- ja jakelukäyttöön. Uudet alan johtavat XD- ja XDC-mallit ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niissä on laaja valikoima akseli- ja voimansiirtokokoonpanoja sekä erittäin mukavia ohjaamomalleja.

XD-kuorma-autossa on hieno, jopa 10 m3:n tilava ohjaamo, johon kuljettajan on erittäin helppo nousta. Uusi voimansiirto PACCAR MX-11 -moottorilla, TraXon automaattivaihteisto, älykäs pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä ja taka-akselin innovaatiot takaavat markkinoiden johtavan ajoneuvon tehokkuuden.

DAF

DAF XB

XB on ihanteellinen jakelukuorma-auto luotettavien ja tehokkaiden PACCAR Euro 6 -moottoreiden ja suuren kuormakapasiteetin ansiosta. Sen ulko-osien muotoilu on tyylikästä ja sisäpuoli viihtyisä.

Tutustu DAF-mallistoon