Siirry sisältöön

Uusien SISU kuorma-autojen jälleenmyynti

SISU

ROCK

SISU Rock maansiirtoautot tarjoavat parhaat ominaisuudet maansiirtotöihin. SISUn maastokyky, kippausvakaus ja tehdasvalmis kokonaisratkaisu ovat ainutlaatuisia.

SISU

TIMBER

SISU Timber on puutavara-auto, jossa yhdistyy erinomainen ajettavuus, maastokyky ja luotettavuus. SISU Timber on saatavana täysin tehdasvalmiina asiakasräätälöitynä ajoneuvona erittäin monipuolisilla päälirakenne- ja varustevaihtoehdoilla.

SISU

CRANE

Tehdasvarustellun nosturiauton tehdastasoinen viimeistely ja lujuus tekevät SISU Cranesta todellisen nosturiauton. SISU Cranen luja, kiertojäykkä ja laadukkaasti valmistettu runko suunnitellaan ja mitoitetaan aina asiakkaan käyttötarvetta vastaavaksi.

SISU

WORKS

SISU Works on hydrauliikan ja ohjausjärjestelmän osalta markkinoiden monipuolisin. Täysin tehdasvalmiina Works sisältää valmiiksi asennettuna hydrauliikan ja lisälaitteet lavoineen, auroineen ja alusterineen.

SISU

ROLL

SISU Roll vaihtolava-autossa huomioidaan suunnitteluvaiheessa vaihtolavalaitteiden kiinnitykset ja laitesijoittelut sekä ajotehtäväkohtainen varustelu. Roll on ketterä liikuteltava niin ahtaassa kaupunkiajossa kuin vaativissa työmaaolosuhteissakin.

SISU

CARRIER

Edistyksellisen rakenteensa ansiosta SISU Carrierilla on erinomaiset maasto-ominaisuudet. Carrier on kevyt ja hyötykuormaltaan suuri. Sen vahvistettu runko, vääntöjäykkä alusta ja vankka jousitus takaavat vakaan ajettavuuden kaikissa tilanteissa. Kevyt nousuteli tai vedonkatkaisulla ja hydraulisella akselinnostolla varustettu teliveto sekä kehittynyt akselisto mahdollistavat ketterän liikuteltavuuden haastavissakin olosuhteissa.

SISU

HAULER

SISU Hauler on suunniteltu silmällä pitäen Suomen raskaita lavettikuljetuksia. Haulerissa yhdistyvät SISUn tinkimätön viimeistely, äärimmäinen vetokyky, suuri kantavuus ja muita parempi hallittavuus.

SISU

HYBRID

SISU Hybrid on suunniteltu sinulle, joka kaipaat maksimaalista suorituskykyä ajotehtävissäsi. Hybridijärjestelmän etuja ovat mm. äärimmäinen vetokyky jo 0 nopeudesta saakka, pienempi polttoaineenkulutus ja pienemmät päästöt.

SISU-kuorma-autot kotisivu