Siirry sisältöön

Joustavaa ja asiantuntevaa rahoitusta

Suvanto Trucksin rahoitusratkaisut ovat joustavia ja mahdollistavat kustannuksiin varautumisen ja sujuvan riskienhallinan koko ajoneuvon elinkaaren ajan. Jos laajasta valikoimastamme ei löydy yrityksesi tarpeisiin sopivaa ajoneuvoa, rahoitamme toiveidesi mukaisen auton vaikka ulkomailta.

Joustava

Rahoitamme sekä uusia että käytettyjä ajoneuvoja. Rahoitusvaihtoehtoina ovat osamaksu- ja leasing-rahoitus. Tarjoamme maksuaikaa 24–72 kuukautta.

Voit saada kauttamme rahoitusta myös ulkomailta hankittavaan ajoneuvoon. Ulkomailta ostettu auto voidaan rahoittaa Suomessa – ja toimittaa haluamaasi kohteeseen lisämaksusta.

Alaa ymmärtävä

Me tunnemme kuljetusalan ja tiedämme, millaisia tarpeita ja haasteita asiakkaillamme on. Tarjoamme rahoitusratkaisuja, joiden avulla voit kehittää yrityksesi liiketoimintaa hallitusti ja turvallisesti.

Kiinteällä rahoitusratkaisulla helpotat yrityksesi budjetointia, kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon ajoneuvokustannukset ovat kuukaudessa.

Sinulle räätälöity

Katsomme aina yrityksesi kokonaistilannetta ennen sopivan rahoitusmallin ehdottamista. Voimme esimerkiksi vapauttaa pääomia yrityksesi käyttöön ostamalla autosi ja vuokraamalla sen yrityksellesi takaisin sopivalla rahoitusratkaisulla.

Nopea ja tehokas

Teemme kaluston laajentamisesta ja uusimisesta mahdollisimman sujuvaa: hoidamme kaikki rahoitukseen liittyvät paperityöt ja ajoneuvon rekisteröinnin puolestasi. Saat luottopäätöksen nopeasti ja vaivattomasti.

Kumppaneinamme toimivat alan johtavat rahoitusyhtiöt, joiden joukosta löytyy varmasti yrityksellesi sopiva vaihtoehto. Ajoneuvoistamme jopa 80 % hankitaan rahoituksella, eli saat meistä kokeneen ja luotettavan rahoituskumppanin.

Ostamme myös kaikentyyppisiä kuorma-autoja ja perävaunuja, joten tarjoa omaasi meille vaihdossa!

Kysy myyjiltämme lisää – valitaan sinulle ja yrityksellesi paras vaihtoehto!

Arttu Santasaari

Arttu Santasaari

Myynti / Turku

arttu.santasaari@wetteri.fi

+358 40 747 0030

WhatsApp

Jani Lairo

Myynti / Turku

jani.lairo@wetteri.fi

+358 40 775 3585

WhatsApp
Tuomo Tuukkanen

Tuomo Tuukkanen

Myynti / Tampere

tuomo.tuukkanen@wetteri.fi

+358 40 531 0900

WhatsApp

Tomi Yrjänäinen

Myynti / Vantaa

tomi.yrjanainen@wetteri.fi

+358 400 406 198

WhatsApp

Ville Kaihu

Myynti / Tampere ja Pohjois-Suomi

ville.kaihu@wetteri.fi

+358 40 546 9876

WhatsApp