Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Suvanto Trucks on raskaan kaluston luotettu maahantuoja ja jälleenmyyjä. Pääalaamme ovat laadukkaat käytetyt kuorma-autot, jotka muodostavat pääosan valikoimistamme. Tällä hetkellä olemmekin Suomen suurin käytettyjen kuorma-autojen myyjä. Toimipisteisiimme kuuluvat Turku, Tampere ja Tornio. 

Käytetyt kuorma-autot laatumerkeiltä

Valikoimiimme kuuluu raskasta kalustoa lukuisilta eri merkeiltä, kuten Sisu, Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN ja DAF. Jatkuvasti päivittyvä tarjontamme vaihtelee 3,5 tonnin autoista aina 42 tonnin viisiakselisiin raskaisiin kuorma-autoihin. Käytetyt ja hyväkuntoiset kippi- ja sora-autot, koukkulava-autot, vaihtolava-autot, kontti- ja tasonostoautot sekä muut autot odottavat uusia omistajiaan ympäri Suomen. 

Onko harkinnassasi käytetty kuorma-auto Euroopasta? Tuomme autoja myös esimerkiksi Ruotsista, Virosta, Saksasta, Hollannista sekä muualta Euroopasta, lyhyin toimitusajoin. Voimme myös rahoittaa tarpeidesi mukaisen auton hankinnan niin koti- kuin ulkomailta.

Pohditko sittenkin uuden auton ostamista? Myymme myös uusia kuorma-autoja – merkkiedustuksiimme kuuluvat DAF- ja Sisu-merkkien ajoneuvot. Tutustu valikoimaamme Merkkiedustus-sivullamme.

Luotettava ja ripeä myyntipalvelu

Kuorma-auton osto kauttamme on helppoa. Voit selata eri autoja sivustollamme tai ottaa yhteyttä myyjäämme, joka etsii sinulle sopivan ajoneuvon tarpeidesi mukaan. Myyjältä voit kysyä lisää myös joustavasta rahoituspalvelustamme, jonka ansiosta voit ostaa auton myös osamaksulla tai leasing-sopimuksella.

Kuorma-autot myydään turvallisesti ja nopeasti – tuontiautonkin saat käyttöösi jopa viikossa. Tarjoamme myös toimituspalvelun: jos et itse ehdi noutaa autoa, tuomme sen lisämaksusta haluamaasi kohteeseen.

Onko sinulla kuorma-auto myytävänä? Me myös ostamme ajoneuvoja – lue lisää Ostamme-sivulta ja tarjoa meille omaasi. Voit myös myydä autosi meille ja vuokrata sitä meiltä.

Muista myös lisätarvikkeet ja varaosat

Suvanto Trucksilta saat myös perävaunut, lavat, nosturit ja päällirakenteet sekä muut osat kuorma-autoihin. Lisäksi hoidamme omassa korjaamossamme raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt sekä päällirakenteiden asennukset. Tutustu ja ota yhteyttä!

Näytä lisää
Piilota