Siirry sisältöön

Rekrytoimme: Kuljetusalan yrittäjä myyntitehtäviin

Suvanto Trucks etsii kuljetusalan yrittäjää raskaan kaluston myyntitehtäviin Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin. Tehtävässä menestyäksesi tunnet alueesi toimijat ja olet valmis liikkumaan myyntialueellasi asiakaskäynneillä. Sinulla on kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta myyntityöstä kuorma-autojen tai esimerkiksi maansiirtokoneiden parista.

Tarjoamme SISU- ja DAF-merkkiedustuksen, yli 200 autoon nopeat toimitusajat, asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitävät palvelut sekä monipuoliset rahoitusratkaisut.

Suvanto Trucks on perustettu vuonna 2010 Turussa ja on tällä hetkellä Suomen suurin itsenäinen käytettyjen kuorma-autojen myyjä ja pohjoismaisista myyjistä kolmen suurimman joukossa. Suvanto Trucksin laaja tuotevalikoima pitää sisällään kuorma-autot kaikkiin kuljetustarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät myös vaihtolavat, lavatarvikkeet, nostoapuvälineet sekä muut raskaan kaluston lisätarvikkeet.

Suvanto Trucks toimii DAF- ja Sisu-autojen jälleenmyyjänä. Molempia merkkejä löytyy myös Suvanto Trucksin varastosta heti valmiina ajoon. Toimimme myös AJK:n koukkulaitteiden maahantuojana Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki 040 595 8215 ja timo.yli-salomaki@suvantotrucks.com.

Lähetä hakemus