Siirry sisältöön

Suvanto Trucks yrityksenä

Suvanto Trucks on tällä hetkellä Suomen suurin itsenäinen käytettyjen kuorma-autojen myyjä ja pohjoismaisista myyjistä kolmen suurimman joukossa. Suvanto Trucksin laaja tuotevalikoima pitää sisällään kuorma-autot kaikkiin kuljetustarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät myös vaihtolavat, lavatarvikkeet, nostoapuvälineet sekä muut raskaan kaluston lisätarvikkeet.

Mikäli asiakkaan haluaamaa tuotetta ei löydy laajasta varastostamme, voimme etsiä asiakkaan tarpeita vastaavan ajoneuvon tai jopa rakentaa sellaisen. Suvanto Trucksin korjaamolla ostamaasi autoon saadaan tehtyä valitsemasi varustelu tai päällirakennus vaativampaankin makuun.

Suvanto Trucks toimii DAF- ja Sisu-autojen jälleenmyyjänä. Molempia merkkejä löytyy myös Suvanto Trucksin varastosta heti valmiina ajoon. Toimimme myös AJK:n koukkulaitteiden maahantuojana Suomessa.

Suvanto Trucks on perustettu vuonna 2010 Turussa ja nykyään sillä on Turun lisäksi toimipisteet Tampereella ja Torniossa. Yritys työllistää noin 25 alansa ammattilaista.

Haluatko töihin Suvanto Trucksille? Mikäli raskaan kaluston myynti tai asennustyö kiinnostaa, täytä avoin hakemus.