Siirry sisältöön

Mitä on hyvä tietää käytetyn kuorma-auton ostossa?

Mietityttääkö käytetyn kuorma-auton ostaminen? Et varmasti ole ainoa.

Olet löytänyt juuri oikeaan osoitteeseen, sillä Suvanto Trucks tarjoaa käytettyjen kuorma-autojen lisäksi sinun käyttöösi vankkaa tietoa alalta.

Jos mietit:

  • Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon ennen käytetyn kuorma-auton hankkimista?
  • Mitä erityisesti olisi syytä tietää, mikäli olet ensimmäistä kertaa ostohousut jalassa kuorma-autokaupoilla?

Me vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tällä sivulla!

Tavoitteenamme on, että saat asiantuntevat vastaukset kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin tällä sivulla käytettyjen kuorma-auton ostamiseen liittyen. Kuorma-auton hankinnassa kartoitamme aina tilanteesi ja tarpeesi.

Lähetä mieltä askarruttava kysymyksesi osoitteeseen info@suvantotrucks.com, niin vastaamme sinulle ja keräämme kysymyksiä tälle sivulle.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun olet ostamassa käytettyä kuorma-autoa?

Käytetyn kuorma-auton ostossa ensisijaisen tärkeää on kiinnittää huomiota siihen, että auto soveltuu käyttötarkoitukseen. Käyttötarkoitus määrittelee esimerkiksi auton kokoluokan eli tarvittavan akselimäärän ja näin ollen auton kantavuuden. Auton tulee olla myös kuljetustarpeiden mukaan varusteltu.

Tarvitsetko vaihtolava-auton koukulla vai vaijerivaihtolavalla? Rahtiauton kokosivun- tai kattoaukeavalla korilla?

Suvanto Trucksilta löytyy kaikenkokoisia ajoneuvoja ja voimme varustella autosi tai koneesi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Olennaista on myös huomioida auton ikä ja ajokilometrit. Soveltuvan auton löytämiseksi kannattaa miettiä, kuinka paljon tulet itse käyttämään autoa. Valikoimastamme löytyy myös uudehkot käytetyt pidempiaikaisiin projekteihin.

Löysin sopivan auton, mutta autoon pitäisi tehdä muutostöitä tai asentaa päällirakenteita. Miten tämä onnistuu?

Suvanto Trucksin omissa toimitiloissa hoituvat kaikki raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalvelut. Korjaamme ja huollamme kaikkia raskaan kaluston koneita ja laitteita sekä asennamme koukku- ja vaijerilaitteita ja nostureita.

Kauttamme hoituvat myös päällirakenteiden muutostyöt. Tuomme myös maahan laadukkaita belgialaisia AJK-koukkulaitteita. Lue lisää korjaamopalveluistamme. Valikoimastamme löytyvät myös raskaan kaluston lisätarvikkeet ja vaihtolavat. Tutustu valikoimaan!

Miten voin rahoittaa kuorma-auton?

Suvanto Trucksin kautta saat järjestettyä rahoituksen sekä uusille että käytetyille kuorma-autoille. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat sekä osamaksu- että leasingrahoitusta.

Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Danske Bank, Nordea ja Ikano Bank, joiden lisäksi käytettävissämme on myös monia muita rahoittajia. Hyväksytty rahoituspäätös edellyttää pankin normaalia luottopäätösprosessia.

Myyjämme kertovat mielellään lisää rahoitusvaihtoehdoista. Lue lisää kuorma-autojen rahoituksesta.