Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Kuorma-autojen nosturit ja päällirakenteet löydät helposti Suvanto Trucksin kautta.  Käytettyjen lavojen, nosturien ja muiden laitteiden myynti on tärkeä osa koko kotimaan kattavaa toimintaamme. Lisäksi myymme uusia lavoja ja maahantuomme laadukkaita, belgialaisia AJK-koukkulaitteita. Toimipaikkoihimme kuuluvat Turku, Tampere ja Tornio, minkä lisäksi toimitamme niin kuorma-autoja kuin niiden lisäosia ympäri Suomen. 

Laaja valikoima ja hyvä hinta-laatusuhde

Valikoimaamme kuuluvat käytetyt nosturit ja päällirakenteet tunnetuilta laatumerkeiltä, kuten Hiab, Saraka, Jorpe, Pronar, Multilift, VAK, NCH ja AJK. Haluamme palvella asiakkaidemme erilaisia tarpeita, ja siksi löydätkin sivuiltamme niin soralavat ja rahtilavat, vaijerilaitteet ja ketjulaitteet, kappaletavaranosturit ja nosturipedit, vinssit ja koukkulaitteet, nosturilavat ja monitoimilavat sekä muut lisäosat ja rakenteet hyvällä hinta-laatusuhteella.

Tarjontamme päivittyy ja elää jatkuvasti, joten vaikka et löydä tänään etsimääsi, se voi löytyä listattuna jo huomenna. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme, jotka kartoittavat tarpeesi ja etsivät sinulle sopivimman ratkaisun. Muista myös kätevä ja joustava rahoituspalvelumme!

Onko suunnitelmissasi lavan tai nosturin myynti? Ostamme käytettyjä päällirakenteita ympäri Suomen. Lue lisää Ostamme-sivulta.

Päällirakenteiden asennus nopeasti ja tehokkaasti

Palvelumme kattavat myös koukku- ja vaijerilaitteiden sekä nosturien asennuksen omassa korjaamossamme. Asennus tapahtuu turvallisesti ja tehokkaasti ammattilaistemme toimesta, jolloin pääset käyttämään laitteita mahdollisimman pian eikä toimitusaika veny pitkäksi. Lisäksi toimintaamme kuuluu nosturien katsastus.

Tutustu kuorma-autojen ja hyötyajoneuvojen valikoimaamme

Toisinaan paras ratkaisu voi olla kuorma-auton tai muun ajoneuvon hankkiminen. Suvanto Trucks toimii Suomen suurimpana käytettyjen kuorma-autojen toimittajana – lisäksi valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi perävaunut, pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot. Tutustu ja ota yhteyttä!

Näytä lisää
Piilota