Siirry sisältöön

Suvanto Trucks ja Sisu Auto vahvistavat yhteistyötään

Vuoden 2019 lopulla käynnistetty jälleenmyyntiyhteistyö Suvanto Trucks Oy:n ja Oy Sisu Auto Ab:n välillä vahvistuu. Suvanto Trucks Oy vastaa 2.6.2020 lähtien Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapinläänin alueella SISU kuorma-autojen myynnistä. Aluemyyjänä toimii Jarmo Limingoja.

– Näemme Pohjois-Suomen erittäin potentiaalisena SISU-autojen myyntialueena. Uudella edustusalueellamme on kysyntää esimerkiksi puu- ja tienhoitoautoille, ja näihin tarpeisiin SISU tarjoaa erinomaisesti soveltuvaa kalustoa. Jo olemassa olevasta Oulun toimipisteestä käsin pystymme SISUn edustuksen myötä palvelemaan asiakkaita entistä laajemmalla valikoimalla, kertoo Suvanto Trucks Oy:n vt toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki.

Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapinläänin lisäksi Suvanto Trucks Oy toimii SISU kuorma-autojen jälleenmyyjänä myös Varsinais-Suomessa.

– Nopeasti ja vahvasti käyntiin lähtenyt jälleenmyyntiyhteistyö on kehittynyt suunnitelmien mukaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä Suvanto Trucks Oy:n saavutuksiin. Positiivisiin kokemuksiimme nojaten yhteistyön laajentaminen on selkeä jatkumo jo käynnistetylle yhteistyölle, toteaa Sisu Auton myyntipäällikkö Ville Kaihu.

Lisätietoja: Vt. toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki p. 040 595 8215, timo.yli-salomaki@suvantotrucks.com

Aluemyyntipäällikkö Jarmo Limingoja p. 040 154 4771, jarmo.limingoja@suvantotrucks.com