Siirry sisältöön

Suvanto Trucks myy Sisua Varsinais-Suomeen

Rahti liikkuu edelleen Suomen maanteillä. Kalusto siihen löytyy Suvanto Trucks Oy:ltä, joka on palvellut kuljetusyrittäjiä jo yli kymmenen vuotta näkyvällä paikalla Turun Ohikulkutien varrella.

– Pääosin myymme ja vuokraamme käytettyjä kuorma-autoja. Varastossamme on laaja noin 300 käytetyn ajoneuvon valikoima, jolla pyrimme siihen, että asiakkaalle olisi mahdollisimman laaja kattaus tuotteita laidasta laitaan. Jos valikoimastamme ei löydy asiakkaan hakemaa kohdetta, pyrimme etsimään sellaisen esimerkiksi ulkomailta, kertoo myyntipäällikkö Arttu Santasaari.

Turun lisäksi Suvanto Trucks toimii Tampereella ja Oulussa sekä Ruotsissa Helsingborgissa. Vuositasolla myynti on tuhannen ajoneuvon luokkaa. Raskaan kaluston lisäksi myynnissä on myös kevytkuorma-autoja ja jonkin verran pakettiautoja. Käytettyjä autoja löytyy kaikkia merkkejä.

Autojen päälirakennus, korjaus ja huolto tapahtuu Suvanto Trucks Oy:n omassa korjaamossa Turussa.

– Autot varustellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja esimerkiksi nosturit ja vaihtolavalaitteet asennetaan valmiiksi. Tarjolla on laaja kattaus lisävarusteita. Tuomme maahan myös laadukkaita AJK-koukkulaitteita, muistuttaa Santasaari. 

Korjaus- ja huoltopalveluita tarjotaan muillekin kuin auton ostajille.

Räätälöidyt ratkaisut kaikkeen ajoon

Käytettyjen kuorma-autojen oston, myynnin ja vuokraamisen lisäksi Suvanto Trucks Oy:llä on myös uusien DAF-kuorma-autojen myyntiedustus Varsinais-Suomessa ja Oulussa, sekä Sisu-autojen edustus Varsinais-Suomessa.

– Sisut rakennetaan Karjaan tehtaalla asiakkaalle räätälöidysti. Sisua ostetaan vaativiin metsätalouden ja maanrakentamisen tarpeisiin, kuten esimerkiksi soran ja puun ajoon, toteaa Arttu Santasaari. 

– Sisun maastoetenemiskyvyt ovat Suomessa arvostettuja. Sisun ostajalle on myös hyvin tärkeää, että kyseessä on suomalainen auto, joka ostetaan suomalaiselta yritykseltä. Hyvästä ollaan valmiita maksamaan.

Suomessa vielä hieman tuntemattomampi hollantilainen DAF kuuluu Euroopan eniten myytyihin kuorma-autoihin.

– Edullisempi DAF on hyvin varmatoiminen ajoneuvo, ja nyt pyrimme saamaan sen myyntiä lisättyä myös Suomessa. DAF soveltuu erinomaisesti jakelu- ja raskaan tavaraliikenteen autoksi, ja voimme sen ansiosta tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemman valikoiman ajokalustoa, sanoo Santasaari.

Suvanto Trucksin joustavista rahoitusratkaisuista löytyy asiakasyrityksen kokonaistilanteeseen sopiva oikea vaihtoehto.

– Ostamme koko ajan kaikentyyppisiä kuorma-autoja ja perävaunuja, joten meille voi tarjota autoaan vaihdossa. Periaatteenamme on, että pyrimme mahdollisimman nopeasti kertomaan asiakkaalle, mikä on hinta joko välirahoineen tai suoralla kaupalla, Arttu Santasaari mainitsee.

Julkaistu Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehdessä huhtikuussa 2020