Siirry sisältöön

Vientiautomme ja muu kalustomme ovat suosittuja etenkin eurooppalaisten ja afrikkalaisten asiakkaidemme keskuudessa. Ostamme ja myymme ajoneuvoja ulkomaille vietäväksi, vanhemmalla kalustolla on eniten kysyntää mm. Nigeriassa, Beninissä, Togossa ja Kamerunissa.

Kun olet aikeissa myydä kuorma-autosi eteenpäin järkevään hintaan, tai tarkoituksenasi on viedä käytettyjä kuorma-autoja ja muuta kalustoa ulkomaille, olethan meihin yhteydessä.

Miten asiointi sujuu kanssamme? Missä olemme erityisen hyviä?

Asiointi kanssamme sujuu kuten pitääkin, järjestämme halutessasi lähes kaiken tarvittavan tullauksesta rahtaukseen. Olemme tunnettuja, luotettavia toimijoita vientiautojen saralla, ja myytävä kalustomme on käypää, olipa kyse käytetyistä kuorma-autoista, työkoneista, nostureista tai muusta kalustosta. Annamme mielellämme lisätietoa, -kuvia ja videoita jos jokin asia askarruttaa.

OSTO: Ostamme kuorma-autoja ulkomaille vietäväksi

Meille tulee kalustoa monesta eri suunnasta. Useimmiten saamme ne vaihdossa, eli asiakkaamme vaihtavat johonkin uudempaan Suvanto Trucksin laajasta valikoimasta. Ostamme myös jonkin verran suoraan markkinoilta varteenotettavia yksilöitä, joiden arvelemme olevan hyvää materiaalia vientiin. Vanhat kuorma-autot ja työkoneet ovat kysyttyä vientikalustoa, siksipä ostamme ja myymme mm. Scanian ja Mercedes-Benzin kalustoa järkevin hinnoin.

  • Hakupalvelu: Tarvittaessa noudamme ajoneuvon paikkakunnastasi riippumatta.

MYYNTI: Suvanto Exportin menopelit löytävät paikkansa

Afrikan vientiin menevät automme ja muut kuljetuskalustomme ovat yleensä vuosimallia 1999 tai vanhempia, ja niissä on useimmiten Euro 2 tai sitä alempi päästöluokitus. Vientikalustossamme on yleensä rautajouset (full steel) ja manuaalivaihteisto (manual gear), joten niiden huolto on melko suoraviivaista. Meiltä on mahdollista ostaa myös erikseen moottoreita, akseleita, renkaita ym. autojen osia.

Meiltä löytyvät vanhat kuorma-autot moneen tarpeeseen edullisin hinnoin. Vientiautoissa katsastus ei useinkaan ole voimassa, ja toisaalta tekniikka on ”vanhaa hyvää mallia”, eli ne ovat järkevästi korjattavissa vähemmälläkin säädöillä vaativissa olosuhteissa. Kalustomme soveltuukin mainiosti rakenteluun, eli projektiksi sellaiseen kohteeseen ja käyttöön, jossa tarvitaan pienen budjetin erityisjärjestelyjä. Autot ovat valmiina rakenteluun.

Käytettyjä kuorma-autoja lähtee meiltä viikoittain Eurooppaan ja Afrikkaan, joten asiointi kanssamme on sujuvaa. Kun kyseessä on auton myynti ulkomaille, olemme luotettava kumppani.

  • Rahoitus: Järjestämme rahoitusta suomalaisille yrityksille.
  • Vientidokumentit: Meiltä saat apua tarvittavien vientidokumenttien selvittelyyn.
  • Rahti: Mikäli asiakas haluaa, Suvanto voi järjestää rahdin. Tarvittaessa käytämme rahtivarauksiin myös kumppaneitamme Euroopassa. Suomesta on laajat yhteydet moniin eri satamiin Euroopassa, joista onnistuu jatkoyhteys Afrikkaan ja muualle maailmaan.
Näytä lisää
Piilota